חמישי בנפח

בר־מסעדה

תפריט בשרי מצומצם ואיכותי קוקטיילים מעולים ובירה קרה באוויר הפתוח ובאווירה טובה.
בקיצור, כל מה שצריך כדי להתחיל את הסופ"ש בכיף!
ימי חמישי החל מ-19:00 ועד חצות.

הסיפור שלנו

זה התחיל כרעיון קטן.
אני מתניה בטר, וכבר שנים שאני מייצר גרילים ומעשנות בשר, משקיע את הלב והנשמה כדי ליצור את הכלים הכי טובים והכי מקצועיים שאני יכול. ותמיד היה לי חלום קטן, כזה שרץ לי בראש בכל פעם שריח הבשר המעושן מילא את הסדנה – למה לא לשתף אתכם במה שאני הכי אוהב לעשות? למה לא לפתוח את החצר של הסדנה ולהפוך אותה למקום קטן ומיוחד, מקום שכיף לשבת ולאכול בו? אז אביחי הצטרף אלי, ומתוך תשוקה ואהבה לאוכל טוב, יצרנו יחד את "חמישי בנפח"

תפריט חמישי בנפח

תפריט בשרי מצומצם ואיכותי עם חומרי גלם מעולים.
סל הקניות0
אין מוצרים בסל
המשך קניה
0
דילוג לתוכן