זה התחיל כרעיון קטן.
אני מתניה בטר, וכבר שנים שאני מייצר גרילים ומעשנות בשר, משקיע את הלב והנשמה כדי ליצור את הכלים הכי טובים והכי מקצועיים שאני יכול. ותמיד היה לי חלום קטן, כזה שרץ לי בראש בכל פעם שריח הבשר המעושן מילא את הסדנה – למה לא לשתף אתכם במה שאני הכי אוהב לעשות? למה לא לפתוח את החצר של הסדנה ולהפוך אותה למקום קטן ומיוחד, מקום שכיף לשבת ולאכול בו? אז אביחי הצטרף אלי, ומתוך תשוקה ואהבה לאוכל טוב, יצרנו יחד את "חמישי בנפח"