ממתק בשרי

נתח הבריסקט – חזה הבקר מורכב משני שרירים
שנמצאים חלקית אחד על גבי השני
הפלאט – החלק התחתון, חלק זה מתאפיין בד"כ בפחות שומן תוך שרירי 
(מה שאנחננו קוראים – משויש) אך יש לו שכבת שומן שמכסה אותו.
החלק השני נקרא פוינט – זה החלק היותר משויש – יש בתוכו יותר שומן בשריר
והמרקם שלו מעט יותר לעיס.
אז כדי להכין את הממתק הזה שנקרא קצוות שרופים
אנחנו רוצים את החלק השומני יותר!
הפרדתי עם סכין בין שני השרירים – הפלאט והפוינט את הפלאט שמתי בצד
והפוינט נעטף בתערובת מונטריאול וקצת סירופ מייפל
נכנס למעשנה על 110 מעלות לכ3 שעות.
לאחר מכן נעטף לעוד כשעה.
נחתך לקוביות של 2X2 ס"מ בתבנית חדפ עם רוטב ברבקיו וקצת מים
חזר למעשנה מכוסה לעוד כ 4 שעות על 100 מעלות
התוצאה מדהימה!
כמו טופי קטנים חריף מתוק
רך נימוח ומטריף!
מומלץ.

מאוד מומלץ.

סל הקניות0
אין מוצרים בסל
המשך קניה
0
דילוג לתוכן